Om Fasadeglass

 

Fasadeglass er etablert i 2016, bak selskapet står en solid ryggrad med fagfolk med lang erfaring innenfor bygge bransjen. Vi har lang erfaring innen produksjon, entreprise, byggeledelse, byggevarehandel, kunderådgivning og salg.

Vi har flere 10 år med erfaring fra bygge bransjen, dette sammen med gode innspill fra våre kunder i løpet av disse årene tror vi at våre valg av produkter og medvirkning til utvikling av disse har bidratt til at våre kunder skal føle seg trygge hos oss.

Vi er aktivt med på utvikling av produktene av alle våre produkter, vi er klare på hva vi ønsker og kvalitet er svært viktig. Vi har satset spesielt på alt av vedlikeholdsfrie produkter, men leverer også tradisjonsprodukter som norsk produserte vinduer og dører.

Fasadeglass har utviklet sin egen app hvor våre kunder kan tegne og prosjekterere selv. Appen er ett eget verktøy for tegning og prising av din dør, vindu eller rekkverk. Appen er under stadig utvikling for å møte de muligheter som denne gir oss. Appen er spesielt godt egnet for deg som selger, entreprenør, snekker eller utbygger for prosjektering av nettopp ditt prosjekt.

Stilarter endrer seg, utviklingen går fremover, vi lover å være i forkant. Våre produsenter er kvalitetsbevisste og det legges stor vekt på funksjon, finish, levertid, økonomi og ikke minst miljø.

Vår strategi er å tilknytte oss dyktige fagforhandlere med stor geografisk spredning slik at vi kan yte god service over det ganske land.

Fasadeglass importerer deler av sitt produktutvalg, men har også beholdt gode norsk produserte produkter i sin portefølje.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere i årene som kommer!

Hilsen oss i Team Fasadeglass!